הסטנדאפיסט דניאל חן, שגדל בישראל והתמודד עם ילדות קשה ושהות בכלא הנוער, הפך את סיפור חייו לסדרה טלוויזיונית מרשימה בשם "ילד רע". הסדרה, שהוצגה בפסטיבל הסרטים הבינלאומי בטורונטו, מצגת את המציאות הקשה שבה חי חן, אך גם את התקווה והשיקום שהוא חווה באמצעות התיאטרון והקומדיה.
הסדרה היא המימוש של רעיון שצמח בראשו של הסופר והתסריטאי המוכשר רון לשם, שכתב את הסדרה בשותפות עם חן. לשם, שכבר הצליח לכבוש את הציבור הישראלי והאמריקאי עם הסדרה "אופוריה", מצא בסיפורו של חן השראה ליצירה חדשה, אמיצה ומקורית.
הגר בן אשר, במאית הסרטים והטלוויזיה הישראלית, הצטרפה לפרויקט כבמאית. בן אשר, שהצטיינה בעבר בסרטים ובסדרות כמו "BOSCH" ו"City on a Hill", הביאה את המגע האישי והרגישות לסדרה, והפכה אותה לחוויה טלוויזיונית מרתקת.
הסדרה זכתה להצגה בפסטיבל הסרטים הבינלאומי בטורונטו, אחד הפסטיבלים החשובים בעולם. היא הפכה להיות הסדרה הישראלית הראשונה שהוזמנה לפרמיירה עולמית בפסטיבל, והיא הוצגה לצד סדרות וסרטים מרחבי העולם.
בפוסט שפרסם באינסטגרם לאחר סיום הצילומים, חן כתב: "אני רוצה לשתף אתכם שאתמול היה לי ככה רגע גדול בחיים. רגע נדיר של הגשמת חלום". הוא הוסיף כי הסדרה היא "הדבר הכי חשוף מפחיד וגדול שיצרתי בחיי", והביע אמון שזהו רק ההתחלה.
הסדרה "ילד רע" היא לא רק סיפור החיים של דניאל חן, אלא גם סיפור ההתמודדות והשרידות של נער צעיר במציאות קשה. היא מצגת את הצד האנושי של החיים בכלא, את האהבה, התקווה והשיקום. הסדרה היא גם הוכחה לכוח האדם לשנות את גורלו, ולהגשים חלומות במציאות הקשה.
בסיום, ניתן לומר שהסדרה "ילד רע" היא לא רק סיפור על חיים בכלא, אלא גם סיפור על הגשמת חלומות, על התמודדות ושרידות, ועל היכולת של האדם לשנות את גורלו.