יש תופעה חדשה בביצה: כוכבי הבידור הישראלים לא מסתפקים יותר רק בתיאטרון, טלוויזיה או במה, ומתחילים לכוון גבוה – אל עולם ההייטק והסייבר. אחד השמות הבולטים שמוזכרים בגל הזה הוא אסי כהן, שמסתמן כחלק מהדור החדש של הסלבס שמחפשים אקזיט טכנולוגי.
מהבמה להייטק – מגמה חדשה
לפי דיווח באתר אייס, אסי כהן מצטרף לשמות גדולים נוספים בתעשיית הבידור והספורט – כמו עומר אדם ועומרי כספי – שמזהים את הפוטנציאל של ההייטק הישראלי. לא מדובר רק בהשקעות קטנות מהצד, אלא בכניסה משמעותית לעולם הסטארטאפים והסייבר, אולי אפילו בדרך לאקזיט ענק.

הכתבה באייס לא מפרטת אילו מיזמים בדיוק מעניינים את כהן, אבל עצם ההשתלבות של כוכבים בסדר גודל כזה בעולם הטכנולוגיה מעוררת סקרנות – וגם לא מעט גאווה.
סלבס וטכנולוגיה: לא רק גימיק
המעבר של סלבס מהבמה והמסך לעולם ההייטק הוא לא טרנד חולף. בשנים האחרונות ראינו עוד ועוד אמנים, שחקנים וספורטאים בישראל ובעולם שמזהים את ההזדמנויות שיש בטכנולוגיה – בין אם כהשקעה, יזמות או שותפות פעילה במיזמים. אסי כהן, שמוכר לנו בעיקר מהופעות בלתי נשכחות ומדמויות איקוניות, מצטרף עכשיו גם הוא לרשימה הזו.
מה הלאה? ההופעות של אסי כהן ממשיכות כרגיל
למרות ההרפתקה החדשה, אסי כהן ממשיך להופיע ולרגש את הקהל. מי שרוצה לתפוס אותו על הבמה, יכול לבדוק את ההופעות הקרובות של "אסי כהן – שאולי":
ההופעות הקרובות של אסי כהן:
- ש' 24.10 21:00 — בית ציוני אמריקה תל אביב, תל אביב — אזלו הכרטיסים
- ה' 29.10 21:00 — מרכז הבמה גני תקווה, גני תקווה — אזלו הכרטיסים
- ש' 14.11 21:00 — בית ציוני אמריקה תל אביב, תל אביב
- ד' 18.11 21:00 — בית יד לבנים רעננה, רעננה
- ש' 28.11 21:00 — בית יד לבנים אשדוד, אשדוד
- ש' 5.12 21:00 — המשכן לאמנויות הבמה באר שבע, באר שבע
לכל ההופעות של אסי כהן – שאולי
ואם מתחשק לכם להיזכר ברגעים הגדולים של אסי, תוכלו לבקר גם בעמוד האמן שלו בדופק ולמצוא שם קטעים נבחרים מהקריירה המגוונת שלו.
העולם משתנה – וגם כוכבי הבידור שלנו יודעים להסתגל ולהפתיע. מעניין לראות לאן יוביל החיבור הזה בין הומור, יצירתיות וטכנולוגיה.





